×

Change Language

FI
×
×

Ammattipätevyys

Idän kuljettajakoulutus / Liikennekoulu Ajoneuvos

Idän kuljettajakoulutus on kolmen liikenteen ammattilaisen yhdessä perustama yritys vuonna 2009.

Yrityksen henkilöstö koostuu kahdesta liikenneopettajasta ja yhdestä Kuljetustekniikan insinööristä, joilla on vankka työkokemus myös henkilö- ja tavaraliikenteestä.  

Yritys tarjoaa kuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista jatkokoulutusta.  Järjestämme koulutusta pääsääntöisesti Itä-Suomen alueella, tarvittaessa myös muualla Suomessa kysynnän mukaan.

Käytössämme on laaja valikoima valmiiksi hyväksyttyjä koulutusohjelmia.  Suunnittelemme myös yrityskohtaisia koulutusohjelmia asiakasyrityksen omien tarpeiden mukaan.

Idän Kuljettajakoulutus Oy on TraFin hyväksymä koulutuskeskus, joka voi järjestää kuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista jatkokoulutusta.

Ammattipätevyys direktiivin tarkoitus on edistää koko kuljetusalalla työskentelevien ja tiellä liikkujien turvallisuutta sekä edistää ympäristöystävällisyyttä. Ammattipätevyyskoulutuksen kautta kuljettajien asiantuntemus lisää kuljetusten ja palvelujen laatua sekä tarjoaa heille mahdollisuuden parantaa työturvallisuutta. Tarkoitus on myös tukea kuljettaa huolehtimaan omasta terveydestään lisäämällä hänen ammatillisia valmiuksiaan ja jaksamista ammatissaan.

Ammattipätevyyden ylläpitäminen vaatii kuljettajalta jatkokoulutusta. Koska jatkokoulutus on tarkoitettu ammatissa jo toimiville kuljettajille, sen erityistavoitteena on lisätä liikenteen ja kuljetuksien turvallisuutta. Mikäli henkilöllä on ammattipätevyys sekä linja-auto- että kuorma-autoluokkiin, hän voi ylläpitää ammattipätevyyden molempiin luokkiin suorittamalla kerran 35 tunnin jatkokoulutuksen viiden vuoden aikana.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!