×

Change Language

FI
×
×

Riskientunnistuskoulutus (RTK)

Riskientunnistuskoulutus (RTK)

1.7.2018 astui voimaan uudistettu ajokorttilaki.  Nykyisen ajokorttilain mukaan henkilöautokorttia suorittavan on suoritettava pakollinen 8 tunnin riskientunnistuskoulutus (RTK).

Riskientunnistuskoulutukseen kuuluu 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia. Riskikoulutus tulee käydä ennen ajokokeeseen menemistä, joten ole yhteydessä ajoissa autokouluun. Kurssiin kuuluvat teoriat voit suorittaa verkossa kotoa käsin. Ajotunnit ajetaan autokoulun autolla. Ajokokeen jälkeen ei ole enää pakollista opetusta.

Jos olet jo suorittanut henkilöauton ajokortin, mutta et ole vielä käynyt harjoittelu- ja syventävän vaiheen opetusta kokonaisuudessaan, tulee sinun suorittaa 1.7.2018 jälkeen nämä vaiheet osallistumalla RTK-koulutuksen. RTK tulee suorittaa 2 vuoden sisällä ajokokeen läpäisystä, jos ajokoe on suoritettu hyväksytysti ennen 1.7.2018. Pimeänajosta voi saada hyvityksen esittämällä todistuksen saadusta pimeänopetuksesta.

Hinnasto opetuslupalaisille

Kortti
Sisältää
Hinta
Muut kulut

RTK (opetuslupalaiselle)

Sisältää
  • RTK-koulutus (sis. 4h teoriaa ja 4h ajoa)
  • toimistopalvelut
Hinta

430€

Muut kulut

Liukkaankelin ratamaksu 59 €

Teemme yhteistyötä Suomen Autokoululiiton, Pohjola vakuutuksen ja ajoharjoitteluratojen kanssa.  Ajamaan oppii ajamalla. Varmista siis ajotaitosi ja suorita liukkaankelin ajorataharjoittelu yhteistyökumppanimme ajoradalla. Voit saada Pohjola Autovakuutukseen jopa 20 % alennuksen.

Varaa paikkasi kurssille